NATURALIS OILS Olej na drevené výrobky v kuchyni

Prírodný olej na údržbu dreveného kuchynského riadu, ktorý je v priamom kontakte s potravinami.
11.27 €
Viac ako 10 ks skladom
Máte otázku? Radi Vám poradíme.

Charakteristika produktu

OLEJ NA DREVENÉ VÝROBKY V KUCHYNI 0,175 L - 0200 je prírodný olej vyvinutý na údržbu dreveného kuchynského riadu (pracovné / krájacie dosky, šalátové misy, podnosy na pizzu, varešky a pod.), ktorý je v priamom kontakte s potravinami.

Vlastnosti:

  • produkt bol testovaný a schválený pre styk s potravinami podľa štandardov LFGB
  • bez zápachu
  • neobsahuje VOC
  • zachováva a oživuje prírodný vzhľad dreva
  • ľahko sa nanáša handričkou
  • neobsahuje ťažké kovy a olovo
  • priateľský k životnému prostrediu - NATURE FRIENDLY
  • pripravený na použitie, neriediť
  • Certifikát EN 71-3 - Bezpečnosť detských hračiek


Technické informácie

Oblasť použitia len interiér
Obsah sušiny 100 %
Aplikácia štetcom, handričkou
Aplikačná teplota 15 - 25 °C (relatívna vlhkosť vzduchu 40 - 65 %)
Počet náterov 1 – 2 vrstvy
Schnutie 24 h (20 °C / 40 – 65% RV)
VOC bez obsahu VOC

Výdatnosť (m2/ l)

až 30 m² (v závislosti od druhu, savosti dreva a spôsobu aplikácie)
Farba bezfarebný
Balenie 175 ml

 

TECHNICKÝ LIST pdf

POZOR!
Olejom nasiaknuté textílie (utierky, handričky) sa môžu samovznietiť!
Preto ich namočte do nádoby s vodou a následne zneškodnite. 

 
 

 

Logo Naturalis Oils 2022 

 Naturalis Oils

Slovenská firma RENOJAVA s.r.o. prišla na trh so zaujímavým projektom vlastných naturálnych (prírodných) olejov a voskov na ochranu a dekoračnú povrchovú úpravu výrobkov z dreva v interiéri aj v exteriéri, ktorým reaguje na potreby zákazníkov. Vedúcim výroby a výskumu je Ing. František Jaš, CSc. - zakladateľ a majiteľ firmy RENOJAVA s.r.o.

Značka Naturalis Oils
Stupeň lesku matný
Balenie 0,175 l

Výstražné upozornenia a bezpečnostné opatrenia

Výstražné opatrenia:

EUH 210 Na požiadanie možno poskytnúť kartu bezpečnostných údajov.

Obsahuje:

1,2-benzizotiazol-3 (2H) -ón; 1,2-benzizotiazolín-3-ón (2634-33-5). Môže vyvolať alergickú reakciu